Autoři naznačili, kdy se objeví gameplay ukázka ze survivalu Abandoned
i Zdroj: Hrej.cz
Abandoned Novinka Autoři naznačili, kdy se objeví gameplay ukázka ze survivalu Abandoned

Autoři naznačili, kdy se objeví gameplay ukázka ze survivalu Abandoned

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 4. 2021 11:13 1

Minulý týden došlo zcela bez varování na oznámení survival hororu Abandoned, který ještě letos vyjde exkluzivně na konzoli PlayStation 5. Autoři slibovali, že se brzy pochlubí gameplay záběry, nyní naznačili, kdy se tak stane.

Reklama

  • Gameplay trailer se objeví během června
  • Autoři vyvrátili spekulace o zapojení Hidea Kodžimy

V rozhovoru pro nizozemský magazín Gamer.nl o hře popovídal game director Hasan Kahraman. Vyšlo najevo, že by se plnohodnotný gameplay trailer měl objevit v termínu konání letošní E3. Veletrh se uskuteční formou digitálního eventu od 12. do 15. června. Z rozhovoru vyplynulo, že ještě není rozhodnuto, zda se ukázka objeví přímo na E3, nebo jako součást jiné akce pod záštitou Sony. Ta se totiž veletrhu pravděpodobně nezúčastní.

V rozhovoru se Kahraman vyjádřil také k prvním reakcím. Není příliš nadšený z přirovnání ke značce Resident Evil, jde totiž údajně o diametrálně odlišný zážitek. Abandoned sice má jisté prvky hororu, například situace, kdy jsou hráči pronásledováni místními sektáři, v první řadě se ale soustředí na realismus.

Krátce po oznámení hry se začalo spekulovat, že jde o projekt Hidea Kodžimy. Do studia přišla celá řada e-mailů, jejichž autoři se na zapojení slavného vývojáře dotazovali. Studio nicméně dalo jasně najevo, že se Kodžima na hře nijak nepodílí.

Jak už bylo řečeno, Abandoned vyjde během letošního roku, studio Blue Box chce stihnout poslední kvartál.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama