Odhalen Final Fantasy battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalen Final Fantasy battle royale

Odhalen Final Fantasy battle royale

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 2. 2021 11:37 3

Včerejší akce State of Play od PlayStationu nebyla tak nabitá, jak by asi hráči očekávali, i tak jsme se zde dozvěděli hned několik novinek. Asi hlavní hvězdou byl remake Final Fantasy 7, jenže vývojáři ze Square Enix si novinek ohledně této série připravili hned několik. Třeba dvě mobilní hry.

Reklama

Hned po ukončení State of Play jsme se na Twitteru hry dozvěděli, že se v průběhu letošního a příštího roku dočkáme vydání dvou ambiciózních Final Fantasy mobilních titulů. První z nich je FF7 The First Soldier, battle royale hra zasazena do světa Midgar 30 let před událostmi z originálního FF7. Z videa si můžeme všimnout, že půjde o kombinaci 1st a 3rd person střílečky, přičemž dostaneme k dispozici i různé schopnosti, boosty nebo vybavení. Vydání je stanoveno na tento rok pro Android a iOS.

Pro core fanoušky bude ale o něco zajímavější druhý titul Ever Crisis. Square Enix jej popisuje jako epizodickou singeplayerovou hru, který má pokrýt příběh celého FF7 – web Eurogamer tvrdí, že v sobě obsahuje FF7, Advent Children, Before Crisis, Crisis Core a Dirge of Cerberus. Hra se opět podívá na iOS a Android, ale až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama