Oddworld: Soulstorm na PS5 zamíří do PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oddworld: Soulstorm na PS5 zamíří do PS+

Oddworld: Soulstorm na PS5 zamíří do PS+

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 2. 2021 09:00 1

Oddworld: Soulstorm se měl objevit už během loňského roku, vývoj nicméně bohužel nabral jisté zpoždění, autoři tedy byli nuceni hru odložit. Zdá se ale, že je vše na dobré cestě, bylo totiž oznámeno konkrétní datum vydání.

Reklama

Na prezentaci State of Play se objevila shrnující ukázka, jež připomněla, s kým budou mít hráči tu čest. Vrací se totiž notoricky známý revolucionář Abe, který se pokusí změnit život několika mudokonům, s nimiž se bude snažit uprchnout z řetězů zdejších otrokářů.

Ukázka slibuje využití ovladače DualSense, skrze nějž lze ucítit srdeční puls hlavní postavy. Tímto způsobem totiž hra ilustruje vypjaté situace. Oproti původním dílům se Soulstorm jeví jako mnohem akčnější dobrodružství, stealth však zůstává klíčovým prvkem celé hry.

Abe je také šikovný kutil, z okolního bordelu zvládne vyrobit výbušniny a další efektivní zbraně, kterými navíc může vyzbrojit své následovníky. Cestou ostatně potká přes tisíc mudokonů, spojenců tedy bude mít víc než dost.

Na hru se mohou těšit majitelé konzole PlayStation 5, kteří si zároveň předplácí službu PlayStation Plus. Do její nabídky totiž zamíří hned po vydání. Oddworld: Soulstorm vyjde 6. dubna, objeví se také na konzoli PlayStation 4 a na PC prostřednictvím Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama