CoD: MW a BOCW se na PS4 500GB nevejdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: MW a BOCW se na PS4 500GB nevejdou

CoD: MW a BOCW se na PS4 500GB nevejdou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 2. 2021 19:08

Jste-li náruživými hráči série Call of Duty, ale vlastníte jen původní konzoli PlayStation 4 s 500GB diskem, máte zaděláno na poměrně zásadní problém. Activision totiž upozornil na to, že s novou aktualizací Warzone už společný objem instalací Call of Duty: Modern Warfare/Warzone a Call of Duty: Black Ops Cold War přesáhne jakékoliv možnosti volného místa na zmíněném disku.

Reklama

Nejde samozřejmě o neřešitelnou situaci. Vedle logické možnosti koupě rozšiřujícího externího disku  můžou hráči odinstalovat některé prvky hry, například kampaň nebo režim zombies. I tak ale nejde o nic příjemného, hry ze série Call of Duty prostě narůstají do obludných rozměrů a s každou aktualizací nabotnají o další desítky gigabajtů.

CoD: MW a BOCW se na PS4 500GB nevejdou
i Zdroj: Hrej.cz

Reálně se tak mohou začít bát i majitelé PlayStationu 5. Ten sériově nabízí pouze 825GB disk, který není o mnoho větší. Dle zkušeností Martina Synka už obě instalace společně zabírají 475 gigabajtů místa. Kvůli prostoru vyhrazenému systému nabízí konzole jen 667 gigabajtů využitelného místa, na ostatní hry tak zbyde necelých 200 gigabajtů. A ty se při dnešních rozměrech her plní velmi snadno. Rozšiřující paměti jsou navíc, kvůli vysokým požadavkům na rychlost, stále poměrně nákladné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama