Zombie ve Warzone nepřímo potvrzeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zombie ve Warzone nepřímo potvrzeny

Zombie ve Warzone nepřímo potvrzeny

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 2. 2021 13:49

Už zítra se do Call of Duty: Black Ops Cold War dostane druhá sezóna, což znamená i další rozšíření battle royale části Warzone. Activision již potvrdil, že se do BOCW dostane nový mód Outbreak, se kterým ale má být dle spekulací spojen i příchod zombie na Verdansk. O tom sice Activision oficiálně mlčí, hra ale svá tajemství již vyvrhla.

Reklama

Jak si totiž jeden z hráčů na redditu Warzone všiml, v Black Ops Cold War jsou přidané nové Calling Cards, tedy ozdobné kartičky na váš profil. Jejich získání je často podmíněno splněním určitého úkolu, přičemž jeden takový požaduje „zabití 8 zombie před uzavřením prvního kruhu ve Warzone.“

Troufáme si tak tvrdit, že Activision omylem existenci nemrtvých potvrdil a my můžeme jen hádat, jakým způsobem se do hry implementují. Pokud se podíváme do minulosti, v Black Ops 4 se zombie objevovaly pouze na určitých místech na mapě jakožto takový „doplněk“, který se ve hře nacházel trvale. To hráči na redditu kritizují a doufají, že si mezi existencí zombie budou moct vybrat.

Confirmed: Zombies are coming to Warzone. from r/CODWarzone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama