Valheim hlásí 4 miliony prodaných kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valheim hlásí 4 miliony prodaných kopií

Valheim hlásí 4 miliony prodaných kopií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 2. 2021 18:11

Popularita vikingské survival hříčky Valheim je neustávající. A vývojáři se s ní velmi rádi chlubí. Zatímco u jiných titulů se dočkáme zveřejnění prodejů jednou za čas, Iron Gate nás pravidelně informuje o každém překonaném milionu – a že je co obdivovat.

Reklama

Zpočátku nepříliš výrazný titul oznámil překonanou hranici dvou milionů prodaných kopií necelé dva týdny po vydání, přesněji 15. února. V tu dobu se ale už vikingové dostali na obrazovky streamerů a prodeje strmě stoupali. Po čtyřech dnech uplynul další milion prodaných kopií, 22. února Valheim překonal 500 tisíc současně hrajících hráčů a dnes dodali vývojáři další aktualizaci prodejů – celkem se v knihovnách nachází už 4 miliony kusů.

Přitom se ale hra stále nachází v rámci předběžného přístupu. To samozřejmě znamená i další updaty, které vývojáři již zveřejnili. V průběhu tohoto roku má dojít na čtyři updaty, jejich obsah ale zatím neznáme. Plánovaných funkcí je ale spousta a studio má před sebou ještě hodně práce. Už brzy bychom vám také měli přinést vlastní dojmy z hraní – Radek si nechal narůst ještě delší plnovous a společně s naostřenou sekyrou brázdí mrazivé končiny vikingských plání už několik dní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama