WoW Classic: Burning Crusade dorazí letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW Classic: Burning Crusade dorazí letos

WoW Classic: Burning Crusade dorazí letos

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 2. 2021 10:35

Nejdříve spekulativně a dodatečně i oficiálně potvrzené vydání World Of Warcraft Classic: Burning Crusade dostává plnohodnotný trailer. Návrat první expanze pro dodnes živoucí svět World of Warcraft dorazí už v letošním roce.

Reklama

Návazně jako u předloni vydaného World of Warcraft Classic i navrátivší Burning Crusade odhodí otěže nových dodatků a představí svět v podobě, jaký můžete znát z doby před takřka 15 lety. Výjimkou nejsou samozřejmě ani "nová" vylepšení, jako jsou Jewelcrafting, létající mounti nebo systém arén, se kterými expanze obohatila původní hru v roce 2007. Maximální úroveň bude v souladu s původním dodatkem navýšena na 70.

Kde se hra od své předlohy mírně odklání, je nerfování bossů, resp. jejich ponechání v obtížnější pre-nerf formě. Mezi další, více konkrétní změny patří dále možnost odemčení některých unikátních schopností Paladinů, jež byly dříve uzamčené za příslušnost k Alianci nebo Hordě. Zástupce vývojářského týmu Brian Birmingham navýšený příklon ke změnám okomentoval následovně:

„Jedna z věcí, o kterou se snažíme je mírně se posunout od svázanosti dosavadní politiky nulových změn oproti originálu. S oznámením World Of Warcraft Classic na nás byl komunitou vyvíjen opravdu velký nátlak, abychom zůstali zcela věrni originálu. Což si osobně myslím, že se i více než povedlo. Nyní se chceme od toho striktního přístupu odchýlit pouze minimálně. Není naším záměrem činit žádné zásadní změny."

Ačkoli Warcraft Classic: Burning Crusade zamíří na PC ještě letos, konkrétního data vydání jsme se bohužel nedočkali. Nezbývá proto než vyčkávat na bližší oznámení vývojářů v nadcházejících měsících.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama