Blizzard k 30. výročí oživuje staré klasiky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard k 30. výročí oživuje staré klasiky

Blizzard k 30. výročí oživuje staré klasiky

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 2. 2021 08:55

Mimo prominentních značek, které pravidelně otřásají herních průmyslem, čas od času naskytne příležitost svou pozornost i na oprášení starších her. Jedním z takovým případů je i balíček Blizzard Arcade Collection, jenž k příležitosti 30. výročí Blizzardu navrací na scénu trojici retro titulů.

Reklama

Součástí kolekce, jejíž cena byla stanovena na 20 dolarů, je The Lost Vikings, Rock N Roll Racing a Blackthorne. Všechny zmíněné hry si můžete připomenout navíc už nyní, neboť Blizzard Arcade Collection vyšel rovnou spolu s oznámením, a to na PC, Switch, PS4, Xbox One a v rámci režimu zpětné kompatibility i na Xbox Series a PS5.

Pro zvlášť velké zájemce je k dispozici i Blizzard 30-Year Celebration Collection, jež za navýšení ceny na 30 dolarů nabídne také rozličné bonusy pro Hearthstone, Overwatch, World of Warcraft nebo Diablo 3.

Vedle definitivních edic všech tří her můžete očekávat i původní zachované verze, stejně jako bonusový materiál, jako jsou nahrávky vývojářů nebo artworky. S ohledem na novinky definitivních edic stojí za zmínku vylepšený lokální multiplayer pro The Lost Vikings a Rock N Roll Racing, nová hudba pro Rock N Roll Racing a rozšířená podpora lokalizací pro jednotlivé hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama