Valheim pokořil další velký milník
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valheim pokořil další velký milník

Valheim pokořil další velký milník

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 2. 2021 12:07

Valheim je novým hitem herního světa. Vikingský survival na sebe nabaluje větší a větší pozornost, píše se o něm i v mainstreamových médiích. Zájem se samozřejmě odráží i v prodejích.

Reklama

Zatímco tři dny nazpět šlo o 2 miliony kopií, k včerejšímu dni byl pokořen milník 3 milionů prodaných kusů. Studio Iron Gate AB je jistě spokojené, stejně jako společnost Coffee Stain, která figuruje v pozici vydavatele.

Nyní vyšlo najevo, že je Coffee Stain se studiem provázána mnohem více. V Iron Gate AB totiž vlastní minoritní podíl. Skutečnost oznámil Lars Wingefors, výkonný ředitel společnosti Embracer Group, která pro změnu vlastní Coffee Stain.

Embracer Group $EMBRAC

CEO Lars Wingefors confirms that Coffee Stain holds a minority stake in Valheim developer Iron Gate. #Valheimpic.twitter.com/ILJ1KRDQ0Z

— EmbracerInvestor (@EmbracerInvest) February 18, 2021

Zdá se, že má vydavatel vytříbený smysl pro nadějné projekty. Na trh totiž doprovázel také studio Ghost Ship Games a jejich Deep Rock Galactic, který dokázal prodat přes dva miliony kusů.

Nutno dodat, že se Valheim zatím nachází v režimu předběžného přístupu. Z hlediska obsahu je dle vývojářů dokončen z 50 %, ve hře zatím nejsou implementovány ani všechny plánované mechanismy. Už nyní ale patrně předčila veškerá očekávání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama