Filmový Mortal Kombat v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový Mortal Kombat v prvním traileru

Filmový Mortal Kombat v prvním traileru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 2. 2021 12:12

AKTUALIZOVÁNO: Filmový Mortal Kombat se konečně představuje v první upoutávce. Trailer s českými titulky rozhodně nešetří krví i bojovými choreografiemi lákavými pro fanoušky herní předlohy. Snímek má zatím naplánovanou premiéru na 15. dubna letošního roku. Český distributor počítá s uvedením v kinech.

Reklama

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Připravovaná filmová adaptace Mortal Kombat slibuje pořádně krvavou řežbu určenou všem fanouškům herní předlohy, za pár hodin jsme se měli dočkat oficiálního odhalení prvního traileru. Jak to tak ale bývá, nepodařilo se novinku úplně uhlídat a na internet unikly záběry s ruským dabingem. Snímek však vypadá velmi nadějně.

Především se potvrzují tvrzení o tom, že nepůjde o zábavu pro děti. Jak už to tak u Mortal Kombat bývá, vzduchem stříká krev, vnitřnosti i usekané končetiny. V produkci filmového labelu Warner Bros vzniká na první pohled vysokorozpočtová podívaná s parádními fatalitami. Trailer ukazuje v akci mimo jiné Sub Zera, Scorpiona, Raidena nebo Lui Kanga. 

Red band trailer in russian from r/MortalKombat

Záběry unikly na Reddit a zatím nebyly staženy. I v takovém případě byste je ale jistě našli na jiných webech. K oficiálnímu odhalení (mj. v původním znění) dojde v 18:00 našeho času. Premiéra snímku je naplánována na 16. dubna letošního roku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama