Knockout City nabídne moderní vybíjenou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Knockout City nabídne moderní vybíjenou

Knockout City nabídne moderní vybíjenou

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 2. 2021 08:33 1

Možná stále s oblibou vzpomínáte na hodiny tělocviku, které byly věnovány kolektivním sportům. Ať už šlo o fotbal, florbal nebo volejbal, vždy se jednalo o mnohem oblíbenější aktivity, než třeba známkovaný skok přes švédskou bednu. Možná se mezi vaše oblíbené kratochvíle řadila i vybíjená. Pokud ano, patrně vám udělá radost Knockout City.

Reklama

Sportovně laděná novinka se profiluje jako online akce s důrazem na týmovou hru. Hráč se musí snažit zachytit míč a následně trefit jednoho z oponentů. Sám se přitom logicky musí vyhnout jedovatým střelám. S míčem si lze trochu pohrát, může totiž nabrat faleš a překvapit soupeře, oponenty lze rozhodit také náznakem před uskutečněnou střelou.

O zábavu se postarají arény plné překážek, od nichž se mičuda může odrážet. A protože jsme ve videohře, jsou připraveny i devastující schopnosti, třeba zásah několika hráčů najednou. Dokonce i hráči samotní se mohou proměnit v kulatý nesmysl a nechat se hodit svým parťákem.

Za hrou stojí Velan Studios, vývojáři mají na svědomí Mario Kart Live: Home Circuit. Knockout City se řadí pod label EA Originals, přičemž míří na všechny oblíbené platformy, tedy na Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch, na konzolích Xbox Series a PlayStation 5 hra poběží s vylepšenými vizuály. Na PC bude k dispozici skrze Steam nebo Origin. Tvořit týmy lze ale nehledě na platformu, hra totiž podporuje cross-play.

Je také známo datum vydání, novinka se objeví 21. května. Už za dva dny odstartuje uzavřená beta, do níž se můžete přihlásit zde. Autoři připravují také bezplatný trial, který se zpřístupní po vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama