Xbox uvádí vlastní bezdrátová sluchátka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox uvádí vlastní bezdrátová sluchátka

Xbox uvádí vlastní bezdrátová sluchátka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2021 11:03 9

Microsoft, stejně jako PlayStation, oznamuje vydání vlastních sluchátek určených pro hráče na Xboxu. Sice se od launche společnost trochu opozdila, slibuje ale kvalitní a hlavně dostupný kus hardware, který bude kompatibilní jak s Xboxem, tak s PC a mobily.

Reklama

Designově jsou sluchátka opravdu zajímavá. S vnější částí náušníků lze otáčet a měnit tak hlasitost, navíc jsou lemovány světle zeleným pruhem. Mikrofon je ohebný a při mluvení ho lze vyjmout z otvoru v náušníku, přičemž záznam zvuku má být díky filtraci okolního šumu velmi čistý. Samozřejmostí je bezdrátovost, Xbox slibuje i dedikovaný software pro kontrolu hlasitosti nebo nastavení ekvalizéru.

Dle oficiální stránky zvládnout sluchátka na jedno nabití běžet 15 hodin. Jinak zákazníci dostanou 40mm měniče, technologii Dolby Atmos, DTS a podporu Spatial Sound. Váha činí 312 gramů a sluchátka jsou naceněna na 100 dolarů (2141 korun). Prodej bude zahájen 16. března.

From footsteps to explosions to your friends in the party. 

Every sound counts. 

Announcing the new Xbox Wireless Headset: https://t.co/JUiTLn1Iw4pic.twitter.com/jmqK5829Ma

— Xbox (@Xbox) February 16, 2021

 

Zajímavým faktem je to, že sluchátka byla na světě už před půl rokem – Xbox je tajně vsadil do videa představující Xbox Series X.

Xbox uvádí vlastní bezdrátová sluchátka
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama