Prý unikla mapa Forza Horizon 5 v Japonsku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prý unikla mapa Forza Horizon 5 v Japonsku

Prý unikla mapa Forza Horizon 5 v Japonsku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 2. 2021 10:42

Jedna z nejhodnotnějších značek Microsoftu je sice zatím zahalena tajemstvím, stále častěji ale o možném pokračování Forza Horizon slýcháme spekulace. V současnosti internetem kolují obrázky, které byly prý pořízeny na začátku loňského roku na konferenci vývojářů, kteří ukazovali své připravované projekty pro konzole Xbox. Ukazují mapu tokijského zálivu s městem Jokohama, prefekturami Kanagawa a Gunma, a ikonickou horou Fudži.

Reklama

Spekulace s nekvalitními snímky je samozřejmě třeba brát s velkou rezervou. Obzvláště neobvykle rovné a dlouhé silnice spojující jižní a severní část mapy nepůsobí příliš uvěřitelně. Na druhou stranu autenticitě spekulací nahrává do karet řada faktů. Respektovaný novinář Jeff Grubb z webu Venturebeat už dříve prohlásil, že se Forzy Horizon 5 dočkáme dříve než pokračování klasické Forzy Motorsport (tu čekáme někdy během příštího roku). Samotné obrázky by pak byly minimálně velmi zdařilou fotomontáží. S prostředím Japonska pracují stejným způsobem, jako to dělají autoři z Playground Games a profily silnic nejsou přehnaně detailní.

(Leaked) Forza Horizon Japan Map allegedly leaked by a Playground Games Employee 

Reddit user posted two images to the Forza Horizon Subreddit in Feb 2020. I'm really hoping for a Horizon set in Japan pic.twitter.com/vqI1bk12HC

— Idle Sloth (@IdleSloth84) February 10, 2021

O možném asijském zasazení série Forza Horizon se spekuluje velmi dlouho. Mimo jiné se měl už čtvrtý díl odehrávat v Hongkongu.

Doufejme že budeme v nadcházejících měsících moudřejší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama