Stadii letos rozšíří více jak stovka her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stadii letos rozšíří více jak stovka her

Stadii letos rozšíří více jak stovka her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 2. 2021 09:46

Před pár dny nám vedení Google oznámilo uzavření svých first-party studií s tím, že budoucnost cloudového řešení bude v rukou externích vývojářů, kterým Google propůjčí technologii. To ale neznamená, že by Stadia měla končit – v nové tiskové zprávě se totiž dozvídáme, že letos na platformu zamíří více jak stovka her.

Reklama

„Jsme nadšeni, že našim hráčům do Stadia obchodu nadále přinášet hry od těch nejlepších vývojářů. V příštích týdnech a měsících mohou hráči očekávat jak akční RPG, tak kompetitivní co-op tituly nebo svižné skákačky.“ Google tím myslí dalších devět her, jejichž příchod je naplánovaný na příští měsíce – jedná se o sérii Shantae či It Came From Space and Ate Our Brains, FIFA 21, Kaze and the Wild Masks, Judgment, Killer Queen Black, Street Power Football a Hellpoint. "Tyto hry reprezentují jen kousek z více jak stovky titulů, které do Stadie v letošním roce dorazí.

Očividně se tak máme ve zbytku roku na co těšit a jsme zvědaví, s kým se nakonec Google dohodl - a zdali změní svůj byznysový model.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama