Ratchet & Clank má v Kanadě nový film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ratchet & Clank má v Kanadě nový film

Ratchet & Clank má v Kanadě nový film

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 2. 2021 08:50

Je pouze příhodné, že si nedlouho po odhalení oficiálního data vydání Ratchet & Clank: Rift Apart, můžeme značku opětovně připomenout. Tentokrát skrze animované zpracování, které se znenadání objevilo na kanadské streamovací službě.

Reklama

Ratchet & Clank: Life of Pie je licencovaný 23minutový snímek, který je aktuálně vysílán na kanadské streamovací službě Crave. Film vypráví o zcela novém dobrodružství Ratcheta a Clanka, v rámci něhož se dvojice hrdinů pokusí o zastavení Nefariouse v jeho další snaze o ovládnutí vesmíru. 

Společně s uvedením adaptace bylo na dotaz zástupců PlayStation Lifestyle potvrzeno, že Life of Pie není dějově svázán s Rift Apart. S ohledem na zbylé oblasti produkce je pak podstatné vypíchnout, že postavy byly namluveny dabéry, které známe z her, a že produkci obstarávalo už od roku 2019 studio Mainframe – autoři filmu Ratchet & Clank: The Movie, který doprovodil PS4 exkluzivitu Ratchet & Clank.

 

Get your OmniWrenches ready! The all-new animated special Ratchet & Clank: Life of Pie is now airing on Crave in Canada!

In this brand new adventure, Ratchet & Clank need all of their skills to foil Dr Nefarious’s latest plot, involving his greatest invention yet–the Portalizer! pic.twitter.com/SU6j9hFihM

— Mainframe Studios (@MainframeAnim) February 12, 2021

 

Co je na celé věci nejvíce překvapivé, je fakt, že se zmíněná adaptace až do dnešního dne netěšila žádnému výraznému marketingu. Dodatečně nebylo navíc ani oznámeno, zda a případně kdy zamíří Life of Pie i mimo streamovací službu Crave.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama