Filmového Claptrapa ztvární Jack Black
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmového Claptrapa ztvární Jack Black

Filmového Claptrapa ztvární Jack Black

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 2. 2021 11:47

Ansámbl herců podílejících se na filmové adaptaci populární střílečky Borderlands se rozšiřuje o stále zajímavější jména. Kevina Harta, Cate Blanchett a Jamie Lee Curtis tak naposledy doplnil oblíbený herec, komik a muzikant Jack Black. Ten propůjčí hlas humornému robotovi Claptrapovi, který se postupem času stal jedním z maskotů značky Borderlands.

Reklama

Oznámila to produkční společnost Liongate. Potěšení z příchodu zkušeného tvůrce vyjádřil i režisér snímku Eli Roth. „Jsem nadšený, že se znovu setkám s Jackem, tentokrát v nahrávacím (dabingovém) studiu. Claptrap je nejvtipnější postava ve hře, a Jack je perfektním hercem pro to, aby jej přenesl i na stříbrné plátno,“ zhodnotil nový přírůstek do obsazení. Jack Black je známý například jako Po v sérii animovaných snímků Kung Fu Panda, v současnosti se objevuje v rebootované filmové sérii Jumanji. Je také kytaristou a zpěvákem kapely Tenacious D.

Filmového Claptrapa ztvární Jack Black
i Zdroj: Hrej.cz

Návrh scénáře filmovým Borderlands sepsal Craig Mazin, scénárista oceňované minisérie HBO Chernobyl a autor pilotní epizody seriálové adaptace The Last of Us. Zatím neznáme ani přibližné datum vydání.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama