Do Warzone nejspíše zamíří zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Warzone nejspíše zamíří zombie

Do Warzone nejspíše zamíří zombie

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 2. 2021 12:08

Call of Duty: Warzone se pro Activision stalo platformou, kterou může lákat na své ostatní hry či rozšiřovat jejich příběh. Právě skrze Warzone vývojáři lákali na vydání Black Ops Cold War, přičemž nyní by do Verdansku mohli zamířit i nemrtví.

Reklama

Hráči si totiž všimli, že se v nemocnici nachází velmi zvláštní přístroj. Po prozkoumání ale nebylo až tak těžké jej zařadit – jedná se o Trials přístroj zasazený v zombie módu v novém Black Ops Cold War. To, že vývojáři něco chystají, pak naznačuje i možnost „ZAI/ACTIVATE_ZOMBIES“, která se při přiblížení k přístroji objeví. Zatím ale nic nedělá.

 

 

Spekulace hovoří o tom, že by přístroj měl spustit mód Outbreak, přičemž jeho příchod by mohl být naplánovaný na spuštěn druhé sezóny na konci měsíce. Na velkou akci ale odkazují i různé grafické glitche doplněné o morseovku či nesrozumitelnou řeč, které se vyskytují napříč celou mapou. Easter eggs podobného typu vývojáři přidali při teasování na Black Ops Cold War.

More weird things are happening in #Warzone which are exactly like the ones we saw before the #BlackOpsColdWar reveal live event! 

pic.twitter.com/bqUTkaM2hC

— ModernWarzone (@ModernWarzone) February 11, 2021

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama