Axiom Verge 2 vyjde i na Epic Game Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Axiom Verge 2 vyjde i na Epic Game Store

Axiom Verge 2 vyjde i na Epic Game Store

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 2. 2021 07:05

Epic Games Store Spring Showcase mimo oznámeného příchodu Kingdom Hearts na PC přinesl informace o úspěšné hře Thomase Hoppa – Axiom Verge. Pokračování této retro stylizované akce zažije svůj debut mimo potvrzeného Switche i na PC.

Reklama

Axiom Verge 2 byl oficiálně představen v prosinci 2019 s očekávaným datem vydání na podzim 2020. Namísto avizovaného vydání se však hra v uvedeném termínu dočkala pouze odkladu, jenž byl způsoben koronavirem a zvýšenou komplexitou titulu.

Svého času byla hra ohlášena pouze pro Nintendo Switch, nově se však řadí po bok (časových) exkluzivit obchodu Epic Game Store. Na obě platformy hra podle Hoppa zamíří někdy v dohledné době, přičemž nespecifikovanou dobu poté dorazí i na Steam, Xbox a PlayStation.

 

 

Ve svém osobním příspěvku Thomas Hopp blíže uvádí, že hlavním důvodem pro příklon k Epicu byla jeho vlastní náklonost vůči společnosti i lidem, kteří zde pracují. Rovněž se nezdráhá zmínit, že jedním z důležitých bodů rozhodnutí, které ho k Epicu vedly, byl i 88% podíl z tržeb, který mu vlastník této platformy přenechává. Svou roli mohla též sehrát i společná minulost, neboť právě první Axiom Verge se stal  v roce 2019  jedním z bezplatně rozdávaných titulů na EGS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama