Vývoj Star Wars od Ubisoftu je v rané fázi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Star Wars od Ubisoftu je v rané fázi

Vývoj Star Wars od Ubisoftu je v rané fázi

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 2. 2021 08:45

Zhruba před měsícem nás překvapila zpráva o nové hře z univerza Star Wars, o kterou se postará studio Ubisoft Massive. I o této záležitosti společnost hovořila s investory. Řeč přišla také na další projekty, na nichž se ve studiu pracuje.

Reklama

Momentální fázi vývoje přiblížil Frederick Duguet, finanční ředitel Ubisoftu. Podle něj jsou nyní vývojáři na samém začátku. „Nezmínili jsme žádné konkrétní termíny. Hra je v úvodní fázi vývoje, takže musíme počkat, než prozradíme více.“

Vyjádřil se také ředitel Ubisoftu. Yves Guillemot vnímá celou situaci jako velkou příležitost, Ubisoft Massive ve spolupráci s Lucasfilm Games dle jeho slov mohou posunout hranice žánru a vytvořit něco nevídaného. Nyní doplnil, že se přihlásilo mnoho nových tváří, které také chtějí být součástí projektu, podílet se na vývoji. Také potvrdil, že jako základ poslouží Snowdrop engine.

Jedna z otázek mířila na další projekty studia Ubisoft Massive. Guillemot však ubezpečil, že se na ně nezapomíná, i nadále se jim bude dostávat patřičná péče. „Musíte si uvědomit, že je Massive studio opravdu velké, přičemž zároveň spolupracuje s dalšími týmy po celém světě,“ čímž narážel na ostatní interní studia Ubisoftu. „To znamená, že letos i během příštího roku uvidíte více z The Division,“ potvrdil.

To ale není vše. V Massive totiž vzniká také hra na motivy Avatara. I na ni se vývojáři chtějí soustředit, podle všeho má její vydání přednost před Star Wars. Ani zde však zatím nemůže být řeč o konkrétním termínu.

Regarding Ubisoft Massive.

The team will work on new content for The Division in 2021 and 2022. 

Their Avatar game will release prior to the new Star Wars game that they are working on.

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) February 9, 2021

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama