Příští týden nabídne EGS Rage 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden nabídne EGS Rage 2 zdarma

Příští týden nabídne EGS Rage 2 zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 2. 2021 17:22

Nebyl by to pořádný čtvrteční večer bez toho, abychom neinformovali o dalších hrách na Epic Games Store. Ani tentokrát nás společnost nezklamala a věnuje nám pro tento týden další hru zdarma, kterou se stává Halcyon 6 Starbase Commander. Myslíme si ale, že zajímavější nabídka přijde příští týden.

Reklama

Začneme současné nabídky. Halcyon 6 vyšlo už v roce 2016, přičemž se jedná o pixel-art RPG s prvky budování, tahového souboje, managementu naší posádky i vyprávění příběhu. Jedná se tak o směsici všeho možného, což si alespoň na Steamu hráči chválí.

Příští týden bude ale ostřejší. První hrou bude indie hříčka Absolute Drift od studia Funselektor Labs, jejímž cílem není skutečně nic jiného než driftování – jednoduchou grafikou doplňuje velmi plynulá animace ježdění, to hlavní se ale skrývá ve vašich schopnostech řízení.

Druhým dárkem bude Rage 2, akční střílečka od studií Avalanche Studios a id Software. Při svém vydání nebyl tento projekt přijat nikterak pozitivně, po dvou letech a hlavně s cenovkou nula korun věříme, že si střílení nomádů užijete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama