Far Cry 6 a Quarantine vyjdou ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 6 a Quarantine vyjdou ještě letos

Far Cry 6 a Quarantine vyjdou ještě letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 2. 2021 09:30

Koncem října loňského roku Ubisoft oznámil, že došlo ke zpoždění v produkci chystaných titulů. Konkrétně šlo o Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine. Obě hry měly vyjít začátkem letošního roku, byly ale posunuty na další fiskální rok, který končí až v březnu 2022. Dle posledních informací ale stále existuje naděje na dřívější vydání.

Reklama

Situaci osvětlil Frederick Duguet, finanční ředitel Ubisoftu. Nový plán počítá s tím, že se obě zmíněné hry objeví mnohem dříve, společnost by chtěla tituly odbavit nejpozději koncem září. Sluší se ale připomenout, že Ubisoft s posouváním dvakrát neváhá. Zrovna Far Cry 6 mělo ostatně hned po oznámení pevný termín, dle kterého měla hra vyjít 18. února. Po odkladu už společnost raději konkrétní datum nezmínila.

Ubisoft momentálně řeší také problém s názvem Rainbow Six Quarantine. Vzhledem k okolnostem spojeným s koronavirovou pandemií se nyní uvažuje o změně. Yves Guillemot potvrdil, že se nyní přemýšlí o vhodné alternativě.

Ať už se další příspěvek v sérii Rainbow Six bude jmenovat jakkoliv, spolu s Far Cry 6 by zřejmě alespoň částečně zachránil letošní úrodu, která vzhledem k vlně odkladů patrně nebude příliš bohatá.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama