DICE LA nakonec pracují na Battlefieldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE LA nakonec pracují na Battlefieldu

DICE LA nakonec pracují na Battlefieldu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 2. 2021 14:26 1

Podpůrné studio DICE Los Angeles, tvořené částečně bývalými zaměstnanci Danger Close Games, pracuje na blíže nespecifikovaném projektu spadajícím pod značku Battlefield. Na Twitteru to potvrdil jeden z vysoce postavených zaměstnanců firmy. Studio se přitom mělo soustředit na vlastní projekty mimo vliv mateřského švédského týmu. Zatím není jasné, jestli se LA bude podílet na šestce, nebo vyvíjí spin-off.

Reklama

Tým totiž v minulosti sloužil jako vývojářská podpora, mimo jiné se po vydání staral o technickou i obsahovou stránku Battlefieldu 4, který postupně opravil a lákal do něj nové hráče. Částečně pak pracoval i na dalších pokračováních. Zakladatel Respawnu Vince Zampella měl před nějakým časem pomáhat s úplnou restrukturalizací DICE LA, studio se mělo osamostatnit a jít si za svými vlastními sny. 

 

 

V DICE ale zřejmě při budování značky potřebují každou schopnou ruku. Autoři potvrdili, že se v letošním roce regulérního šestého dílu dočkáme. Má jít o nástupce trojky, podíváme se tedy do prostředí moderních konfliktů současnosti. Důraz má být opět kladen na destrukci prostředí. Jako vždy v DICE slibují, že vytěží maximum ze současných možností hardwaru a technologií. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama