Senua se ukázala na obrázku k Hellblade II
i Zdroj: Ninja Theory / Microsoft
Novinka Senua se ukázala na obrázku k Hellblade II

Senua se ukázala na obrázku k Hellblade II

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 2. 2021 08:27
Reklama

Oznámení Senua's Saga: Hellblade II doprovodila působivá ukázka, od té doby se ale Senua spíše schovává. Studio Ninja Theory se ke hře prakticky nevyjadřuje, žádná videa, rozhovory, zkrátka nic, co by pokračování přiblížilo. To by se ale mohlo brzy změnit.

Vývojáři se totiž na Twitteru pochlubili čerstvým obrázkem. Ten nijak nevypovídá o skutečném stavu hry, jelikož jde o výsledek experimentování s nasvícením scény. Zobrazuje hlavní postavu, na jejíž tváři jsou vidět stejné barvy, jaké předvedla v prvním traileru.

A to je zatím vše. Nezbývá než doufat, že jde o první vlaštovku, za níž budou následovat další. O hře zatím víme pouze drobné detaily. Odehrává se na Islandu, přičemž by mělo jít o mnohem větší zážitek. Senua se v pokračování vydává na cestu napříč celým ostrovem.

Studio Ninja Theory má prsty hned v několika projektech, připravuje například ambiciózní Project Mara nebo The Insight Project. Bylo zřejmé, že si vývojáři potřebují trochu uvolnit ruce, což odneslo Bleeding Edge. Týmová mlátička totiž v brzké době přestane být podporována. Rozhodnutí mimo jiné podpořil nízký zájem ze strany hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama