Vývojáři Hitmana 3 řeší přenositelnost map
i Zdroj: IO Interactive
Novinka Vývojáři Hitmana 3 řeší přenositelnost map

Vývojáři Hitmana 3 řeší přenositelnost map

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 2. 2021 08:00
Reklama

Přenositelnost lokací z minulých dobrodružství agenta 47 do Hitmana 3 je jednou z předních devíz titulu. Studio IO Interactive tímto způsobem umožňuje nejen navýšení herní doby, ale i šanci návratu do ikonických chvil série. Tento přístup měl však od vydání hry jednu zásadní vadu  bez opětovné koupě předchozích dvou dílů na Epic Game Storu, nebylo možné u Steam verze import provést.

Zástupce vývojářského týmu na oficiálním fóru hry informoval, že oprava dorazí s ohledem na vážnost problému do konce února. Do této doby budou členové studia funkcionalitu usilovně testovat a ověřovat, zda jejím přidáním nedošlo k narušení dalších systémů. Samotnému vypuštění mezi hráče bude předcházet série menších komunitních zpráv, blíže informujících o konkrétním datu aktualizace.

Problematika přenosu lokací se jako horké téma objevila už před vydáním hry. IO Interactive tou dobou totiž skutečně požadovalo, aby Steam hráči pro využití této funkce Hitmana 2 na EGS znovu pořídili. V reakci na početnou kritiku bylo však rozhodnutí záhy změněno a studio ještě před vydáním poskytlo první díl na EGS zcela zdarma a v případě druhého nabídlo výraznou slevu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama