Prince z Persie potkal už druhý odklad
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prince z Persie potkal už druhý odklad

Prince z Persie potkal už druhý odklad

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 2. 2021 07:00
Reklama

Podobně jako se ztrácí fata morgána v očích pouštního zbloudilce, mizí i poslední naděje fanoušků na brzké hraní Prince z Persie. Remake prvního dílu kdysi populární písečné ságy se totiž znovu  již podruhé – ocitá v situaci, kdy čelí nenadálému odkladu. Na rozdíl od minula však situace přináší změnu ve formě odstranění konkrétního data vydání.

O záměru odložit hru na neurčito informoval Ubisoft prostřednictvím Twitteru v průběhu pátečního dne. V přiloženém komentáři uvedl, že rozhodnutí bylo učiněno s cílem poskytnou vývojářům širší pole působnosti pro dokončení a doladění titulu. Francouzský vydavatel dále ubezpečuje, že indické studio Ubisoft Pune, které za projekt zodpovídá, bude po přidanou dobu sledovat zpětnou vazbu hráčů a sdílet stav vývoje formou komunitních updatů.

The Prince of Persia: Sands of Time Remake se představení dočkal v září loňského roku s plánovým vydáním v lednu dalšího, resp. letošního roku. Tento stav se stačil změnit ještě před koncem téhož roku, když Ubisoft – jmenovitě jeho česká pobočka – v prosinci předčasně vypustila informaci o odkladu na polovinu března. V uvedeném případě byl odsun odůvodněn koronavirem a prací z domova.

Remake Prince z Persie má při vydání zamířit na PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama