Guilty Gear Strive láká na open betu pro PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guilty Gear Strive láká na open betu pro PS

Guilty Gear Strive láká na open betu pro PS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 2. 2021 10:35
Reklama

S očekáváním nového dílu akční bojovkové série Guilty Gear přináší Arc System Works zprávu o uvolnění otevřené betaverze pro PS4 a PS5. Termín jejího pořádání byl naplánován s přibližně dvoutýdenním odstupem od momentu oznámení.

Konkrétní rozpis byl staveno následovně – zahájení betaverze proběhne 19. února ve 04:00 a definitivní ukončení 21. února v 16:00. V případě digitální předobjednávky obdržíte navíc jednodenní náskok, díky čemuž můžete krátce pilovat své bojové dovednosti ještě před příchodem zbylých hráčů. Samotné stahování klienta bude pak univerzálně zpřístupněno 8 hodin před příslušným časem zahájení betaverze.

K účasti v testu není vyžadováno předplatné služby PlayStation Plus.

Na rozdíl od uzavřené bety z konce roku bude aktuální testování doplněno o přepracovaný systém internetového spojení hráčů. Vývojáři touto změnou cílí na odstranění nepříjemných situací, kdy bylo probíhající kombo narušeno zakolísáním připojení. Po celou dobu testu bude k vyzkoušení 13 z 15 hratelných postav, a to včetně dvojice absolutních nováčků Nagoriyukiho a Giovanny.

Guilty Gear: Strive vychází v plné verzi 9. dubna pro PlayStation 4, PlayStation 5 a PC (Steam). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama