Overwatch 2 ani Diablo 4 letos nevyjdou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch 2 ani Diablo 4 letos nevyjdou

Overwatch 2 ani Diablo 4 letos nevyjdou

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 2. 2021 08:55 2
Reklama

Řadíte-li se mezi hráče, kteří úpěnlivě vyhlížejí Overwarch 2 nebo Diablo 4, následující zpráva vás příliš nepotěší. Blizzard v rámci rozboru finančních výsledků totiž potvrdil, že ani jedna ze zmiňovaných her nedorazí do konce letošního roku.

Finanční ředitel Activision Blizzard Dennis Durkin spolu s vyloučením letošního data vydání uvedl, že očekávané uvedení obou her na trh připadá na rok 2022. Svým prohlášením tak nepřímo potvrdil nedávné spekulace o táhlém vývoji Overwatch 2 a déle známý fakt, že Diablo není s vývojem tak daleko, jak mnozí hráči soudili.

Vedle výše uvedené zprávy bylo dále potvrzeno, že Activision Blizzard aktivně pracuje na moderní předělávce dalšího titulu ze svého portfolia. V tomto ohledu stojí za připomenutí především nedávná spekulace, že Vicarious Vision mají touto dobou pracovat na remasteru Diabla 2

Navzdory negativní notě celého oznámení platí, že únorem zakončený BlizzConline 2021 nejspíše přinese novinky o obou řečených hrách. Minimálně v případě Overwatch by se tak mělo stát určitě, neboť viceprezident Blizzardu Jeff Kaplan tuto skutečnost nastínil už koncem loňského roku. 

Novinky od Blizzardu budete moci sledovat živě už 19. a 20. února. Pro bližší seznámení s chystaným online přenosem můžete využít i nedávno uveřejněného traileru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama