BioWare řeší podporu modů pro Mass Effect
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare řeší podporu modů pro Mass Effect

BioWare řeší podporu modů pro Mass Effect

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 2. 2021 12:45
Reklama

Maca Walterse, projektový ředitel pro Mass Effect: Legendary Edition, prohlásil, že BioWare vynakládá nemalé úsilí za účelem zachování funkčnosti již existujících modifikací. Část z populárních modů pro původní trilogii by podle něj mohla být přenositelná i do kolekce remasterů.

Walters na osobním Twitteru v odpovědi fanouškům akcentoval, že BioWare momentálně spolupracuje s moderskou komunitou. Cílem této spolupráce je především bližší obeznámení moderů s přidanými změnami, které mohou negativně ovlivnit chod jimi vytvořené modifikace. V tento moment má docházet k usilovnému testování seznamu nejžádanějších modifikací.

V rozhovoru pro Game Informer nabídl Walters na druhou stranu vyhlídku do způsobu, jakým budou modifikace řešeny do budoucna. Jmenovitě uvedl, že sjednocení systémů všech tří her předznamenává, že modování remasterů bude nejvíce podobné Mass Effectu 3. Tento krátký komentář nejspíše nepotěší řadu hráčů původní trilogie, neboť právě úprava třetího dílu vyžadovala speciální sadu programů a komplikovanější postup. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama