Nioh Collection se představuje v traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nioh Collection se představuje v traileru

Nioh Collection se představuje v traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 2. 2021 08:34
Reklama

Už zítra jde do prodeje Nioh Collection, která zahrnuje oba dva díly tuhého RPG. Při této příležitosti vyšel nový trailer, jehož prostřednictvím autoři naznačují, v čem se skrývá přidaná hodnota kompletních edic.

Remastery v první řadě chtějí řádně vytěžit výkon konzole PlayStation 5. Obě hry nabídnou tři různé grafické režimy. První cílí na 4K rozlišení při zachování 60 FPS, ve druhém spadne rozlišení na 1080p, hra však bude o něco bohatší na detaily, což se projeví ve zpracování stínů nebo textur. Třetí režim by se dal označit jako experimentální, jelikož se počet snímků za sekundu vyhoupne až na 120, je však potřeba počítat s velkými kompromisy, třeba zrovna v rozlišení, jehož hodnota v tomto případě pro jistotu ani není uvedena.

Vývojáři nezapomněli ani na přenos uložených pozic, s remasterem lze tedy pohodlně navázat rozehranou hru. A jelikož jde o kompletní edice, jsou zde přítomna také veškerá rozšíření, která k oběma dílům vyšla. V rámci multiplayeru se pak hráči mohou potkávat nehledě na to, zda hrají na PS4 nebo PS5, vývojáři totiž implementovali cross-play.

Nioh 2 – The Complete Edition vyjde i na PC a na konzoli PlayStation 4. PC verze podporuje ultraširoké monitory, HDR a běží až ve 120 snímcích za sekundu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama