Vývoj Perfect Dark opouští důležitý člen
i Zdroj: Microsoft
Novinka Vývoj Perfect Dark opouští důležitý člen

Vývoj Perfect Dark opouští důležitý člen

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 2. 2021 10:06
Reklama

Na loňských The Game Awards se opět střídalo jedno oznámení za druhým. Karty vyložilo například studio The Initiative, které představilo reboot značky Perfect Dark. Tým však nyní opouští klíčový člen.

Ze studia odchází Drew Murray, jenž zde působil jako design director. Byl přitom u jeho založení v roce 2018. Na Twitteru zmínil, že mu bylo ctí pracovat po boku talentovaných vývojářů, mezi nimiž našel i dobré kamarády. Kvůli práci mu však nezbývalo mnoho času na osobní život, což by chtěl nyní dohnat. A proto také studio opouští.

Na příspěvek následně zareagoval Phil Spencer, který mu poděkoval za to, že dokázal položit základní kámen studia i rebootu slavné značky, načež mu popřál hodně štěstí do budoucna.

Murray prozradil, že když se objevila možnost zapojit se do nově vznikajícího týmu, nevěděl, na čem bude pracovat. Že jde o Perfect Dark se dozvěděl až poté, co na nabídku kývnul.

V rebootu se vrací Joanna Dark. V blízké budoucnosti se snaží přijít na to, co se skrývá za dveřmi velkých korporací, které se skrze manipulaci s přírodou pokouší o záchranu lidstva. Hra je momentálně vyvíjena pro konzole, PC verze zatím potvrzena nebyla, neznáme ani přibližný termín vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama