Medium předvádí úvodních 18 minut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Medium předvádí úvodních 18 minut

Medium předvádí úvodních 18 minut

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 1. 2021 08:38
Reklama

Bloober Team odpočítává poslední dny před vydáním novinky The Medium. Naše realita se rozdělí už ve čtvrtek, kdy psychologický horor vychází. Autoři se poměrně činili, pravidelně nás zásobovali vydatnými trailery. Co ukázat víc? Co třeba prvních 18 minut ze hry?

Ukázku představil server IGN. Není žádným tajemstvím, že se hra odehrává v Krakově, kde ostatně sídlí i samotní vývojáři. Snad právě proto své hry situují právě do této polské metropole. Některé budovy navíc mají reálný předobraz, například hotel Liva v centru, kam se hlavní hrdinka vydává řešit palčivé záhady.

Příběh Marianne však začíná v jejím bytě, i ten si můžete zkontrolovat přes Google mapy. Zde autoři navíc pomrkávají na jinou hru z vlastní produkce – Observer. Zatímco se The Medium odehrává v pozdních devadesátých letech, futuristický Krakov z Observeru je zasazen až do roku 2084.

Sluší se dodat, že byla ukázka zachycena na Xbox Series X, běží tedy v 4K. Hra však míří také na konzoli Xbox Series S, která na takové rozlišení nedosáhne, dle slov vývojářů ale vypadá překvapivě dobře. The Medium vychází už 28. ledna, hra bude hned od prvního dne dostupná v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama