Earthblood předvádí řádění vlkodlaka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Earthblood předvádí řádění vlkodlaka

Earthblood předvádí řádění vlkodlaka

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 1. 2021 09:45
Reklama

Kde jsou upíři, tam se najde prostor i pro vlkodlaky. Platí to i pro svět World of Darkness, kam je krom Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 zasazeno také akční RPG Werewolf: The Apocalypse – Earthblood. A protože vychází už příští týden, připomíná se trailerem.

Studio Cyanide původně chtělo vlkodlaky vypustit do světa už minulý rok, nakonec však došlo na odklad. V hlavní roli se objeví Cahal, který se musí postavit za rodinu a zabojovat o svůj domov. Ten je totiž kvůli těžařům společnosti Endron v ohrožení. Z Cahala se tak v podstatě stává agresivní ekologický terorista, jenž jde přes mrtvoly. A to doslova.

Cahal musí najít ten správný balanc mezi lidskou stránkou a divokým zvířetem, které se v něm čas od času probudí. Každá ze tří forem má samozřejmě své výhody. Pro konverzaci s dalšími lidmi se logicky hodí spíše lidská podoba, pro tiché plížení zase přijdou vhod vlčí tlapy. V soubojích pak nejvíce vynikne právě vlkodlak.

Game director Julien Desourteaux nedávno naznačil herní dobu. Samozřejmě záleží na tom, kolik času budou hráči věnovat průzkumu prostředí a vedlejším aktivitám, hlavní dějová linka nicméně vyjde zhruba na 12 hodin.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood vyjde 4. února na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series a také na PC skrze Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama