CD Projekt radí, jak se vyhnout chybě CP2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt radí, jak se vyhnout chybě CP2077

CD Projekt radí, jak se vyhnout chybě CP2077

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 1. 2021 12:15 8
Reklama

Poslední velká aktualizace problematického RPG Cyberpunk 2077 slibovala řešení řady technických problémů a větší stabilitu hry, úplná trefa do černého to ale není. Ve hře se totiž dle stížností řady hráčů objevil nový bug, který může úplně znemožnit další postup příběhem a znehodnotit uloženou hru. Autoři ze studia CD Projekt zatím nabízejí provizorní řešení.

Problém souvsí s hlavním úkolem Down on the Street, který hráče seznámí s motivy Takemury. V rámci úkolu by se měl Takemura ozvat skrze telefonát, hráči se ale v tento moment setkávají s bizarním bugem. Při telefonátu totiž Takemura nic neříká, jen na hráče zírá. Tento stav je bezvýchodný a nelze jej nijak řešit. Problém je i v tom, že nepomůže načtení autosavu, protože se bug pouze opakuje.

After weeks of him ghosting me in a main quest, now in 1.1 Takemura calls just to stare at me? If I wanted this treatment I'd go back to high school! from r/cyberpunkgame

CD Projekt na opravě pracuje, pravděpodobně přijde s hotfixem (snad nebude třeba čekat na větší aktualizaci, plánovanou na příští měsíce). Zatím se lze chybě vyhnout malým fíglem. Je nutné načíst hru předcházející momentu, kdy V a Takemura odcházejí z Wakakoiny kanceláře. Po skončení následujícího rozhovoru je nutné okamžitě přetočit čas o 23 hodin a hovor by měl proběhnout bez problémů. Samozřejmě je otázkou, zda hráč disponuje použitelnou uloženou hrou. Teoreticky se může stát, že je konkrétní save nadobro “zničen”.

Hráči si stěžují i na další problémy spojené s aktualizací 1.1 Ve hře zůstaly zachovány některé palčivé chyby a nové vznikly. Doufejme že plánovaná aktualizace 1.2 přinese větší pokrok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama