BioWare ukázalo zrušenou hru Revolver
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare ukázalo zrušenou hru Revolver

BioWare ukázalo zrušenou hru Revolver

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2021 09:45
Reklama

Studio BioWare se v poslední době nejčastěji skloňuje ve spojitosti s hrami Dragon Age nebo Mass Effect. Za dobu své existence se však věnovalo celé řadě jiných slibných značek, ale kdo si dnes vzpomene třeba na akční RPG Jade Empire?

Hra ostatně vyšla už v roce 2005. Ještě před pár lety bylo na stole pokračování, studio se však následně věnovalo jiným projektům. Duchovní nástupce nesl označení Revolver, a přestože nikdy nespatřil světlo světa, byla mu věnována alespoň vzpomínka v knize BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development.

BioWare ukázalo zrušenou hru Revolver
i Zdroj: Hrej.cz

Hra byla profilována jako open-world s důrazem na sandboxovou hratelnost, která se mimo jiné opírala o parkour. Scénáristé se pokoušeli o nelineární vyprávění ve sci-fi kulisách. Hra byla ve vývoji od roku 2005, mířila na platformy PlayStation 3, Xbox 360 a PC. Po třech letech byla však produkce přerušena, jelikož se studio muselo věnovat titulům Dragon Age: Origins a Mass Effect 2.

Co po hře zůstalo? Patrně jen spousta concept art materiálů. I ty jsou v knize prezentovány. Jsou také k dispozici na Instagramu výtvarníka Matta Rhodese. Sami si tak můžete udělat představu o tom, jak mohl Revolver vypadat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama