Na CGI pro Zaklínače pracuje devět studií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na CGI pro Zaklínače pracuje devět studií

Na CGI pro Zaklínače pracuje devět studií

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 1. 2021 15:08 5
Reklama

Natáčení druhé sezóny Zaklínače se opět vrací k normálu a první díly se údajně pomalu ale jistě připravují pro post produkci. Musíme říct, že speciální efekty a CGI ze začátku série či trailerů nevypadaly úplně nejlépe, pro druhou sérii se ale Netflix rozhodl zainvestovat a CGI mít co nejlepší.

Celkem se o speciální efekty má starat devět společností, přičemž nedávno jsme se dozvěděli o posledních dvou, které se do produkce zapojí. Jde o studia Mr.X a Rodeo. První zmíněné studio pracovalo na sérii Vikings, kde se sice nesetkáme s příšerami, práce pro grafiku je tu ale dost – tvůrci měli na starosti zejména scény, kde bylo potřeba dosadit velké množství lodí, lidí nebo upravit souboje. Na jejich práci se můžete podívat níže.

Studio Rodeo se zase podílelo na mysteriózním a jednom z nejúspěšnějších seriálů na Netflixu Stranger Things. Přesněji mělo jít o tvorbu prostředí nebo zvířat. Jak už jsme zmiňovali, studií je ale mnohem více – mezi nimi třeba Clear Angle Studio (Avengers: Endgame), Nviz (Kingsman: The Secret Service) nebo One of Us (Jurassic World: Fallen Kingdom).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama