Lednová nabídka Game Passu se rozšiřuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lednová nabídka Game Passu se rozšiřuje

Lednová nabídka Game Passu se rozšiřuje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 1. 2021 16:12
Reklama

Společnost Microsoft oznámila další balíček her rozšiřujících nabídku služby Xbox Game Pass pro měsíc leden. Dříve vydané tituly doplní například třetí, čtvrtý a pátý díl série Yakuza, Control pro PC nebo Desperados 3.

Zmíněná trojce “Yakuz” dorazí v rámci balíčku Yakuza Remastered Collection, společně s očekávaným psychologickým hororem The Medium 28. ledna. Control pro PC, Desperados 3, Donut Country a Outer Wilds Microsoft nadělí už o týden dříve, 21. ledna. V den vydání pak do služby připluje plošinovka Cyber Shadow (26. ledna).

Půjde už o druhou vlnu novinek. Na začátku měsíce řady Game Passu rozšířila bojovka Injustice 2, diablovka Torchlight III nebo aktualizovaná verze eFootball PES 2021. Na druhou stranu se i v lednu s nabídkou několik titulů rozloučí. Předplatitelé přijdou o Final Fantasy XV nebo například Fishing Sim World: Pro Tour.

Měsíční předplatné služby v současnosti vyjde na 259 korun, verze Ultimate zahrnující konzolovou i počítačovou verzi společně se službami Xbox Live Gold a EA Play pak na 339 korun. Novomajitelé mají stále možnost získat první tři měsíce Ultimate za 26 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama