Na skvělou podívanou se můžete těšit nejen v hlavním turnaji. O slávu se v doprovodném turnaji osobností utkají také známé tváře domácí FIFA scény! Představí se The TopHaterisCaabik nebo přeborník na borcovinky - Gudu z Vengefulbrothers.

Sleduj letošní Sparta Invitation Cup
i Zdroj: Hrej.cz

Hlavní turnaj se odehraje ve třech hracích dnech a započne skupinovou fází, ve které se týmy rozdělí do dvou skupin po čtyřech týmech. Nejprve se 22.1. odehraje skupina A. Skupina B bude následovat 29.1. Z každé skupiny se dva nejlepší týmy probojují až do samotného play-off. To se odehraje 5.2. a vítězný tým si z něj odnese 20 000 Kč.

Sleduj celý turnaj na twitch kanále ACS

A jelikož jde o turnaj pražské Sparty, neprovede vás streamem nikdo jiný než hráč a streamer TheJohny společně s youtuberem MichSako. Ti vás každý hrací den přivítají na twitch kanále AC Sparta esports.

Turnaj osobností, kdo z koho?

Pozvánku do turnaje osobností přijal The Top, Hateris, Caabik a také Gudu z Vengefulbrothers. Společně se utkají v mini-pavouku, ze kterého odehrají každý hrací den vždy jeden soutěžní zápas před začátkem hlavního turnaje! Těšit se na jejich výkony tak můžete ve všech hracích dnech Sparta Invitation Cupu.

Sleduj letošní Sparta Invitation Cup
i Zdroj: Hrej.cz

Vítěz bere vše!

Do play-off hlavní části Sparta Invitation Cupu postoupí ze skupin vždy dva nejlepší týmy z každé skupiny. Celé play-off bude streamované a odehraje se formátem BO5.

Nejlepší tým se může těšit na finanční odměnu v podobě prizemoney. Vítězové turnaje si odnesou 20 000 Kč.

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors.

Sleduj letošní Sparta Invitation Cup
i Zdroj: Hrej.cz