Schreier o testerech v CD Projekt Red
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Schreier o testerech v CD Projekt Red

Schreier o testerech v CD Projekt Red

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 1. 2021 20:09 26
Reklama

Včera jsme vás informovali o omluvném a vysvětlujícím videu od studia CD Projekt Red, kde spoluzakladatel tohoto herního studia Marcin Iwiński vysvětluje nejen situaci před vydáním a co vlastně způsobilo takový stav hry, ale taktéž plány vývojářů do budoucna.

Vydání tohoto videa i „závazku“ společnosti ale okomentoval i známý novinář Jason Schreier, který často přináší příběhy ze zákulisí herních studií. Díky tomu má spoustu informací i o vnitřním dění v CD Projekt Red, okolo něhož postavil několik svých článků popisujících crunch či špatné pracovní podmínky.

„Když se bavíme o videu od CD Projektu, myslím si, že je dobré zmínit, že QA testeři jsou nejhůře placení (12-15 dolarů/hodina pokud mají štěstí; v Polsku mnohem méně), pracují nejvíce (50-60 hodin za týden po několik měsíců) a často jim jsou vyčítané bugy, které našli, ale ostatní je ignorovali,“ tvrdí Schreier ve svém tweetu.

Schreier tento tweet mířil zejména na tu část videa, kdy Iwiński mluví o vydání hry – údajně totiž interní testování neodhalilo spoustu problémů, které se ve hře nacházely.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama