Autoři třetí Mafie asi tvoří sci-fi/fantasy hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři třetí Mafie asi tvoří sci-fi/fantasy hru

Autoři třetí Mafie asi tvoří sci-fi/fantasy hru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 1. 2021 09:18
Reklama

Už nějaký čas se proslýchá, že studio Hangar 13 pracuje na nové open-world hře. Autoři třetí Mafie o projektu zatím nemluví, musíme si tedy vystačit s náznaky, které se objevují například u nově otevřených pracovních pozic.

Tým nyní kupříkladu hledá posilu mezi scénáristy. Z popisu pozice vyplývá, do jakého žánru by novinka mohla spadat. U pracovních pohovorů budou mít podle všeho výhodu pisálci, kteří se orientují především ve sci-fi a fantasy. Zájemci o pozici animátora by zase měli zvládnout oslňujícím způsobem rozpohybovat virtuální postavy, ať už půjde o lidi, nebo jedince, kteří se mezi lidské bytosti zařadit nedají (non-human).

Místo vedoucího online designéra zase naznačuje, že se ve hře objeví multiplayerové prvky. Člověk na této pozici bude zodpovědný za veškeré online mechanismy, které zahrnují sdružovaní hráčů do klanů, tvorbu live eventů a dalšího obsahu. Zmíněn je i matchmaking, jehož implementaci by měl nováček také zvládnout.

Detaily sice výrazně napovídají, jak se bude nová IP profilovat, i tak je zde mnoho dalších otazníků. Nezbývá než doufat, že se Hangar 13 projektem brzy pochlubí.

Autoři třetí Mafie asi tvoří sci-fi/fantasy hru
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama