Nintendo mohlo pracovat s Kanye West
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo mohlo pracovat s Kanye West

Nintendo mohlo pracovat s Kanye West

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 12. 2020 16:11
Reklama

Bývalý prezident Nintendo of America Reggie Fils-Aime se v novém podcastu Talking Games with Reggie & Harold rozpovídal o jedné události ze svého „úřádování“ v Nintendu. Jak tvrdí zpráva Nintendo Everything, Fils-Aime jednou odmítl nabídku spolupracovat s velmi známým zpěvákem Kanye West.

Schůzka se prý udála už před několika lety na konferenci E3. Kanye prý zamířil do stánku Nintenda, kde strávil nějakou chvíli s Šigeru Mijamoto, jedním z hlavních designerů a producentů v Nintendu. Následně poprosil o setkání s Reggiem, se kterým odjel do svého sídla v Calabasas, městečku v Kalifornii.

„Část z toho bylo povídání o tom co dělá. Experimentoval s něčím ohledně videoherního obsahu a chtěl vidět mojí reakci. Pak řekl „Chci spolupracovat s Nintendem.“ Měli jsme spoustu různých projektů v Nintendu a možnost pracovat s Kanyem tu prostě nebyla, takže jsem musel najít cestu jak přátelsky jeho nabídku odmítnout. Řekl jsem mu „Kanye, s náma nechceš pracovat, protože jsme tvrdí. Vždy že tlačíme na co nejlepší obsah. Nebyli bychom tím typem partnera, se kterým bys chtěl pracovat. A on se na mě tak podíval a řekl „Reggie, jste přesně tím typem partnera kterého chci přesně kvůli tomu!“ Říkal jsem si „Pane bože.“

Společný projekt nakonec skutečně nevznikl, Kanye West ale zabředl do videoher sám a v roce 2016 odhalil trailer na hru Only One. Jak se ale zdá, vývoj hry nakonec skončil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama