Modifikace mění Mordhau ve Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace mění Mordhau ve Star Wars

Modifikace mění Mordhau ve Star Wars

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 12. 2020 11:10
Reklama

First-person řežba Mordhau v loňském roce předvedla působivou premiéru, necelý týden po vydání se autoři pochlubili, že do hry napochodovalo přes půl milionu hráčů. Novinku si oblíbila také komunita moderů, od níž se fanoušci dočkali několika zajímavých úprav. Jednou z nich je i modifikace, s níž se středověká bitva mění v souboje v předaleké galaxii.

Předělávka do kulis Star Wars je dílem autorů 2cool a Plouplou, kteří se opřeli o práci dalších amatérských vývojářů. První verze vyšla už začátkem letošního roku, nadšenci nicméně pokračovali v práci a modifikaci nadále vylepšovali skrze pravidelné updaty. Ten poslední dorazil teprve před několika dny.

Dostupný trailer dává jasně najevo, co lze od modifikace očekávat. Chladné zbraně střídají rozžhavené světelné meče, díky nimž potyčky získávají úplně jiný náboj. Vše se odehrává v tematicky laděných úrovních za doprovodu notoricky známé hudby, kostýmy taktéž odpovídají módě Star Wars univerza. Modifikace je zdarma k dispozici na těchto stránkách, kde je zároveň i návod k instalaci.

Mordhau si hráči zatím mohou vychutnávat pouze na PC. Autoři měli po vydání hry spoustu práce s dodatečnými úpravami, které dodávali skrze pravidelné updaty. Fanoušci se již několikrát ptali po verzích pro další platformy, dle slov vývojářů by na ně mohlo dojít, pokud o ně bude dostatečný zájem. Oficiálně ale zatím oznámeny nebyly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama