Japan Studio opustili zkušení vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Japan Studio opustili zkušení vývojáři

Japan Studio opustili zkušení vývojáři

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 12. 2020 09:20
Reklama

SIE Japan Studio funguje jako všestranný tým, který se stává opěrným bodem důležitých projektů. V poslední době měl prsty třeba v opěvovaném remaku Demon’s Souls, podílel se také na Astro’s Playroom. Jen za prosinec ale přišel o několik talentů.

Začátkem měsíce opustili studio Junya Okura, Keiičiró Tojama a Kazunobu Sato. Vývojáři byli zapojeni do Gravity Rush, The Last Guardian, Tojama pak patří mezi původní tvůrce značky Silent Hill. Trio založilo vlastní tým - Bokeh Game Studio. Momentálně pracuje na akční adventuře, o níž toho zatím příliš neprozradil.

Přes vánoční svátky se ke změně odhodlal také Terujuki Torijama, který byl producentem titulů Bloodborne nebo Astro Bot Rescue Mission. Naposledy měl na starost remake Demon’s Souls. „Na konci prosince budu opouštět SIE WWS JAPAN Studio. Děkuji všem podporovatelům Japan Studia! I nadále budu přijímat výzvy v podobě tvorby nových IP v mé nové společnosti, prosím o zachování podpory,“ napsal v příspěvku na Twitteru.

Torijama neprozradil, kde bude v nejbližší době působit, podle všeho ale nejde o posilu Bokeh Game Studio. Pro Japan Studio jde každopádně o další velkou ztrátu ve velmi krátkém časovém horizontu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama