Firma rozjíždí výrobu bočnic pro PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firma rozjíždí výrobu bočnic pro PS5

Firma rozjíždí výrobu bočnic pro PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 12. 2020 08:21 2
Reklama

Začátkem listopadu jsme informovali o výrobci bočnic pro PlayStation 5, který se stal trnem v oku právníků společnosti Sony. Britská firma nejprve musela přestat používat doménu PlateStation5.com, jelikož porušovala ochrannou známku, následně jí bylo naznačeno, že duševní vlastnictví vztahuje i na bočnice. Firma tedy od původního záměru upustila, omezila se na výrobu a prodej polepů. Ani tato nepříjemná zkušenost nicméně neodradila jinou firmu.

Společnost dbrand se doposud soustředila především na výrobu obalů a ochranných skel pro mobilní telefony. Už nyní však na svých stránkách propaguje matně černé bočnice pro PlayStation 5. O další informace se pak podělila na Redditu, kde mimo jiné upřesnila, kdy chce odstartovat výrobu.

Firma rozjíždí výrobu bočnic pro PS5
i Zdroj: Hrej.cz

Stane se tak ještě koncem letošního roku. Kvůli produkci byla postavena speciální linka, kde se kus plastu zformuje v bočnice, po nichž je po celém světě velká poptávka. Firma slibuje precizní provedení se smyslem pro detail, v této souvislosti se odvolává na své předchozí zkušenosti.

V příspěvku je naznačeno, že na objednávky je zatím příliš brzy, výrobce chce počkat, až první várka dorazí do Toronta, kde dbrand sídlí. „CD Projekt Red nás naučil, že prodávat produkt před jeho dokončením, je špatný nápad,“ stojí v prohlášení.

Špatným nápadem může ale být celý podnikatelský záměr, což naznačili i někteří diskutující hned pod příspěvkem. Poukázali právě na britskou společnost, která na doporučení právního oddělení Sony musela od původních plánů upustit. Něco takového však dbrand očekává. V odpovědi na tuto otázku firma dokonce japonského giganta vyzvala, aby to zkusil. Na soudní tahanice je evidentně připravena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama