Override 2 přináší souboje obřích robotů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Override 2 přináší souboje obřích robotů

Override 2 přináší souboje obřích robotů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 12. 2020 10:45
Reklama

Modus Studios Brazil připravilo rubačku Override 2: Super Mech League, v níž si protáhnou šrouby speciální bojoví roboti. Novinka je již k dispozici na všech oblíbených platformách, přišel tedy čas na launch trailer.

Hra nabízí 20 různých mechů, s nimiž je možné pokroutit plechy ostatním soupeřům v režimu kariéry. S respektem protivníků získávají hráči větší vliv, což je posouvá do dalších soubojů. Autoři jsou si ale také dobře vědomi velkého potenciálu v multiplayerových režimech, kterých je ve hře hned několik.

K dispozici jsou kooperativní i kompetitivní, možnosti jsou skutečně široké. Hráči mohou naskočit do režimů 1v1, 2v2, Free-for-All, Xenoswarm, King of the Hill a celé řady dalších. Připravena je i liga, kde je možné soupeřit v bodovaných zápasech a šplhat po žebříčku těch nejlepších.

Pokud to s obřími roboty myslíte vážně, můžete investovat rovnou do Ultraman Deluxe Edition, v níž jsou navíc bonusové postavy Ultraman, Black King, Dan Moroboshi a Bemular. Override 2: Super Mech League lze pořídit na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama