Video předvádí bestie seriálového Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video předvádí bestie seriálového Zaklínače

Video předvádí bestie seriálového Zaklínače

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 12. 2020 10:13
Reklama

Netflix začátkem týdne vyhlásil „Six Days of Witchmas“, vánoční nadílku pro všechny fanoušky seriálové adaptace populárního Zaklínače, v níž mohli najít celou řadu malých dárečků. Dočkali se například fotografií s Marigoldem, dosud nezveřejněných záběrů z natáčení druhé série nebo speciálního bestiáře.

Video představující potvory, které se objevily v první sérii, se již objevilo. Došlo na něj v květnu, v několika minutách předalo divákům informace o bestiích, jež se ukázaly v první polovině. Pokračování tedy není žádným velkým překvapením.

Ve druhé části si autoři posvítili třeba na baziliška. Z něj se v seriálu sice objevila pouze useknutá hlava, to ale neznamená, že by se v chystaných dílech nemohl vrátit na scénu v plné síle. Video vysvětlí, jak vůbec kříženec plaza a kohouta vznikl, kde se ve světě pohybuje a proč si dát pozor na jeho jed.

Zatímco bazilišek má své kořeny v povídačkách, které se dříve s oblibou vyprávěly malým dětem, hirikka už patří mezi výmysly, jejichž autorem je sám Sapkowski. Bytost podobná gremlinům byla ve světě Zaklínače téměř vyhubena, takže ani Geralt už nebere zakázky, kvůli nimž by měla přijít o život další potvora tohoto ohroženého druhu. Video se věnuje také drakům a v poslední části pak ghúlům.

Nezbývá než doufat, že i druhá série představí další zajímavé příslušníky zaklínačského obludária. Natáčení se maličko zpozdilo kvůli koronavirové pandemii, zatím není určeno přesné datum premiéry. Příběh Geralta by však měl pokračovat už v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama