Venba vás provede indickou kuchyní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Venba vás provede indickou kuchyní

Venba vás provede indickou kuchyní

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 12. 2020 08:57
Reklama

Existuje celá řada her, které staví zážitek na přípravě chutných pokrmů. Vzpomenout můžeme na originální Overcooked a jeho pokračování. Podobnou cestou jde kanadské studio Visai Games, jež momentálně pracuje na unikátním počinu.

Nově oznámená hra Venba sleduje indickou rodinku, která se v osmdesátých letech přestěhovala do Kanady, kde se snaží žít spokojený život. Na rodnou zemi vzpomíná skrze tradiční pokrmy, jejichž vůně a chuť spolehlivě vyvolají ty správné pocity.

Právě vaření je důležitou součástí hry. Autoři slibují autentické recepty, což znamená, že máte možnost se něco nového naučit. Kdo ví, třeba zrovna zde objevíte kouzlo indického kari a dalších chutných specialit. Správnou náladu zajistí také tematická hudba.

Venba nicméně hodlá zajít mnohem dál než jen ke kuchyňskému sporáku. Autoři chtějí zachytit prožitky přistěhovalců, kteří se snaží zapustit kořeny a vytvořit si nový domov, což je jistě velmi aktuální téma. Hra by měla vyjít v listopadu roku 2021. Už nyní ji můžete sledovat na Steamu, případně skrze Twitter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama