Štáb sdílí fotky z natáčení seriálu Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Štáb sdílí fotky z natáčení seriálu Halo

Štáb sdílí fotky z natáčení seriálu Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 12. 2020 09:51 1
Reklama

Televizní stanice Showtime nadále pracuje na seriálovém zpracování populární sci-fi střílečky Halo. Na oficiálním blogu značky Halo Waypoint se objevila řada snímků pořízených přímo během natáčení, které se po vynucené koronavirové pauze opět rozběhlo. Zajímavostí je, že seriál vzniká relativně nedaleko, štáb se v současnosti nachází v Maďarsku.

„S tvrdými koronavirovými pravidly a spoustou víry jsme se vrátili tam, kde jsme v březnu přestali a povedlo se nám pořídit spoustu parádních záběrů. Oh, a tentokrát jsem si do zavazadel přibalila i Jen Taylor, aby do seriálu přinesla Cortanino kouzlo! Mít ji na place tady v Budapešti je úžasné. V roce 2021 toho budeme mít tolik co ukázat, ale zatím zůstaňte v bezpečí, Sparťané, a užijte si tuhle malou ochutnávku,“ okomentovala událost šéfka studia 343 Industries Kiki Wolfkill. Upozornila tak třeba na to, že se ke štábu připojila Jen Taylor, herečka, která v dosavadních hrách propůjčila hlas ikonické Cortaně i její stvořitelce Catherine Halseyové. V seriálu si nicméně střihne pouze roli Cortany. Představitelkou Dr. Halseyové zůstává Natascha McElhone.

Štáb sdílí fotky z natáčení seriálu Halo
i Zdroj: Hrej.cz

Ve snímcích z natáčení můžeme vidět právě Jen Taylor. Možná zajímavější je ale přehlídka kulis. Nechybí tříprstá pracka jednoho z příslušníků rasy Sangheili, celá řada modelů útočné pušky BR55 nebo kovová bedna, zřejmě určená ke skladování munice nebo výbušnin.

Seriálové Halo by mělo mít premiéru někdy na začátku příštího roku pod hlavičkou stanice Showtime (Homeland, Ray Donovan, Masters of Sex). Na režii se podílí kolektiv poměrně zkušených autorů, hlavní role Master Chiefa se zhostil Pablo Schreiber (American Gods, Orange Is the New Black).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama