Pohled třetí osoby v Cyberpunku je vtipný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pohled třetí osoby v Cyberpunku je vtipný

Pohled třetí osoby v Cyberpunku je vtipný

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 12. 2020 11:10 15
Reklama

Jedním ze základních hratelnostních prvků Cyberpunk 2077 je bezesporu pohled z první osoby. Kontroverzní RPG nenabízí žádnou regulérní možnost, jak si mimo vozidla užít o něco méně osobní pohled třetí osoby, někteří hráči ale pochopitelně cesty našli. Ať už jde o modifikace nebo, v horším případě, bugy.

Druhý zmíněný případ je téměř hrozivý. Hráč s přezdívkou Snikm na YouTube nahrál video, ve kterém zachycuje chybu související se zaseknutím kamery při řízení vozidla. Ta se při vystoupení V správně nepřepla a výsledkem je naprosto obskurní pohled na tančící postavu bez hlavy. Tohle snad ani nepotřebuje komentář. Na druhou stranu se dle všeho jedná o poměrně unikátní chybu, která hráče netrápí ani zdaleka tak často, jak jiné, vážnější problémy.

Hráči se ale pochopitelně o přepnutí kamery pokouší i skrze modifikaci hry. Hráč s přezdívkou Cineagle už před týdnem nahrál krátké záběry běhání po světě. Klasické běhání vypadá vlastně celkem přirozeně, hlavní postavě se dokonce velmi efektně vlní vlasy. Při pohledu z boku je ale vidět, že se V pohybuje v dost nepřirozeném záklonu. Sprint pak jasně ukazuje, jak jsou animace přehnané pro dosažení lepšího a efektnějšího pocitu při pohledu “z očí”. To samé platí i pro absurdně lascivní vlnění v bocích při chůzi. Obecně je pak dost patrný toporný postoj, musíme však mít na paměti, že jde o pohled, který se hráčům naskytnout neměl.

Video uživatele cad5150 pak názorně demonstruje, jak bizarně vypadá střelba. Opět ale upozorňujeme na to, že jsou animace vytvořené na míru iluzi pohledu z první osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama