Aktualizace Stardew Valley právě vyšla
i Zdroj: Eric "ConcernedApe" Barone
Novinka Aktualizace Stardew Valley právě vyšla

Aktualizace Stardew Valley právě vyšla

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 12. 2020 10:29 1
Reklama

Včerejší zpráva o připravované aktualizaci pro oblíbenou farmářskou hru Stardew Valley se velmi rychle přetavila ve skutečnost. Update 1.5 totiž v noci vyšel, zatím pouze pro počítače, a přinesl spoustu nového obsahu. Autor hry ConcernedApe jej dokonce nazývá dosud největším updatem.

A nemáme důvod mu nevěřit. Dle seznamu změn se hra totiž opravdu rozrostla. Eric Baron, jak zní skutečné jméno autora, se tradičně vyhnul spoilerům, do hry totiž ukryl i mnoho nových překvapení. Mezi oficiálními novinkami ale nechybí nová plážová mapa (o ní jsme psali včera), nové příběhové postavy, spousta předmětů, úplně nový formát úkolů, možnost sedět na židli, další rozšíření komunitního centra, systém renovace domu, akvária, nábytek, rozšířený soundtrack nebo třeba plovoucí kachny. Hráči také konečně mohou přesouvat postele.

Připomínáme, že mezi nové možnosti patří posuvníky, které upravují výskyt některých předmětů nebo množství lootu v dole. Ty jsou určené především pro hráče, kteří zakládají už několikátou farmu a chtějí si průchod hrou ozvláštnit.

Aktualizace 1.5 vychází zatím jen na PC. Konzole a mobilní telefony se dočkají někdy na začátku příštího roku. Příjemné je, že autor novinku zpřístupnil v předstihu tvůrcům modifikací. Některé nejpopulárnější mody se tedy dočkají podpory velmi brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama