Alpha test Back 4 Blood začíná ve čtvrtek
i Zdroj: Hrej.cz
Back 4 Blood Novinka Alpha test Back 4 Blood začíná ve čtvrtek

Alpha test Back 4 Blood začíná ve čtvrtek

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 12. 2020 11:00

O kooperativní zombie střílečce Back 4 Blood jsme slyšeli už začátkem loňského roku, kdy tým Turtle Rock Studios novou značku oznámil. Nástupce Left 4 Dead byl však blíže představen až koncem minulého týdne, gameplay ukázka hru konečně ukázala v celé její kráse. Další detaily přináší trailer spojený s chystaným alpha testem.

Reklama

Do akce se v rámci příběhové kampaně mohou zapojit až čtyři hráči, kteří najdou dostatek odvahy postavit se přesile krvelačných potvor, v jejichž řadách se najdou také přerostlí hromotluci. V přípravě je také PvP režim, v němž si zájemci mohou vyzkoušet, jaké to je být v kůži hnijící zombie.

Pojďme si ale říct něco ke zmíněnému Alpha testu. Ten je naplánován už na tento čtvrtek, přičemž poběží celé tři dny. K vyzkoušení bude lokace v Evansburgu. Přiložený trailer prozrazuje, že každá z postav disponuje unikátní sekundární zbraní, spolehnout se může i na speciální perk. Čtyři odbojáři se ukážou během testu, do plné hry jich pak zamíří osm. Zajímavý je systém kartiček, který umí výrazně zamíchat s děním. Projevuje se ještě před začátkem hry, jelikož vybírá sympaťáky, na něž hráči v boji o život narazí. Pomocí kartiček je definován také herní styl na straně hráče. Autoři si od něj slibují vysokou míru variability, která je pro titul tohoto žánru důležitá.

 

 

Alpha test poběží od 17. do 20. 12. Stále je možnost se do něj přihlásit, stačí kliknout na tento odkaz a postupovat dle pokynů. Nutno dodat, že se týká pouze PC verze. Back 4 Blood vyjde 22. ledna na platformách Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama